1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

 

Доставка ,рекламации и гаранции

1. Опции за Доставка :
 

1.1.До Офис на Еконт – с посочени данни от получателя.

1.2. На адрес – с посочени данни от получателя.

 

 
2. Условия за Доставка :

Ако искате да върнете артикул с бонус "безплатна доставка", при връщането трябва да се заплати транспорта в двете посоки.

2.1. Продуктите се доставят чрез куриерска фирма Еконт. на посочен от Вас адрес. При доставка на стоката, плащате на куриера стойността на закупените продукти и разходите за доставка. НЕ СЕ ИЗИСКВАТ ЛИЧНИ ДАННИ ! НЕ СЕ ПЛАЩА С КРЕДИТНИ КАРТИ ! ПЛАЩАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА !

Всички цени в електронния магазин са окончателни и важат за деня на поръчката .

2.2. Продукти се изпращат само след като наш служител се е свързал с вас за потвърждение на поръчката ви. Преди това заявката се смята за непотвърдена и не се обработва;

2.3. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на поръчката.
Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на поръчката в регламентирания срок, то тя се счита за невалидна и www.1001avtochasti.com се освобождава от задължението да извърши доставката.

2.4. В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след като не е бил намерен на посочения адрес, той поема за своя сметка разходите по новата доставка.

2.5. Ако трето лице се ангажира с получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, се задължава да заплати формираната цена за стоката(при наложен платеж). Желателно е в тези случаи клиентът, направил поръчката, предварително да е подал данни за лицето-получател, както и да го е запознал с условията за доставка.

2.6. В почивни дни и официални празници се приемат само поръчки онлайн направени през сайта и не се извършват доставки до клиенти.Обработката на поръчките започва на първият работен ден когато ще се свържем с Вас за потвърждаване на поръчката.

 
3. Цени при доставка :
 

Когато правите поръчката си, имате възможност за избор между “ Доставка до офис на Еконт ” и “ Доставка до адрес ” . Цената се определя на база населеното място до където се изпраща и теглото на желаният продукт и е за сметка на получателя.

 
4. Рекламации :

Преди да поръчате частта , уверете се , че оригиналния номер на Вашия продукт СЪВПАДА с оригиналния номер на частта която желаете да закупите. Ако не сте сигурни, моля консултирайте се с нас на посочените в Контакти телефони!!

Всеки продукт е с пълно описание или оригинален номер ОЕМ и снимка. Поръчката се извършва само и единственно от клиента спрямо негови лични критерии за избор на продукт. Фирмата не носи отговорност за неправилно избран и поръчан продукт, но са в сила следните опции за рекламация и връщане на поръчан продукт :

 

4.1. Според Закона за Защита на Потребителите, Вие имате право да върнете закупеният продукт в рамките на 14 дни от датата на закупуването, като същият не трябва да бъде монтиран, повреден или по какъвто и да било начин използван. Връщането винаги е за сметка на клиента.

4.2. Всички доставки извършени с куриер „Еконт“ имат застраховка и опция “Преглед”. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. Рекламации ще се приемат само в момента на предаването на пратката от куриера.

4.3. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

4.4. При установяване от клиента , че поръчаният и доставен продукт не е този който му е необходим, рекламации се приемат съгласно т.4.1. от раздел Рекламации.

4.5. При установяване от клиента , че доставен продукт не е този който е поръчал. Продукта се връща неупотребяван, в оригинален вид и опаковка на производителя и ще бъде изпратен правилния продукт. В този случай транспортните разходи за връщането и повторното изпращане ще бъдат за наша сметка.

4.5. В случай, че е рекламиран доставен продукт с безплатна доставка ( т.1.3. от опции за доставка ) и рекламацията е в резултат на грешно поръчване от клиента, клиентът е длъжен да върне продукта за своя сметка а така също и възстанови транспортните разходи за доставка.

5. Гаранции
 
Продуктите които предлагаме имат своята производствена гаранция. Гаранционните срокове се определят от конкретния производител, като съответно трябва да бъдат спазени всички техни условия за монтаж и предварителна подготовка.
 
Важно!!! За да бъде призната гаранция на даден продукт трябва да бъде монтиран от специализиран сервиз, като доказателство за това трябва да бъдат представени нужните документи - фактура за извършената сервизна услуга и работна карта и тн. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Всички предлагани продукти са чисто нови и изпитани от производителя. Поради естеството на продуктите които предлагаме и последващият монтаж, който се извършва от клиента закупил продукта, гаранция не се предлага, с изключение на отделни продукти, за които изрично е упоменат гаранционен срок и са придружени с гаранционна карта. При нужда от гаранционен ремонт, свържете се с гаранционния сервиз посочен на гаранционната карта. Свържете се с нас на нашите контакти в случай, че имате нужда от съдействие.
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Тук можете да закупите или направите индивидуална поръчка за :  

- бутони ел стъкла - единични , двойни                                        - панели бутони ел стъкла 

- превключватели на волана - светлини, чистачки, мигачи     - бутони главни светлини 

- бутони аварийни светлини                                                             - машинки стоп светлини 

- контактни клеми запалване                                                                      - бутон заключване врата  

- бутони отваряне врата                                                                     - бутони ръчна спирачка  

- панел бутони за автобуси                                                                 - панел бутони за камиони

 

We have 75 guests and no members online

Данни за контакт

ЕТ Ясина
ЕИК: 20374745784
Адрес:
гр Бургас, Бр. Миладинови 2А
Телефони
0887 878 475 , 0889 189 477
E-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.